tiistai 29. kesäkuuta 2010

Juhannuksen viettoa

Juhannus meni mökkeilyn merkeissä. Pojilla oli mukavaa ja Luka riehui tapansa mukaan kuin heikkopäinen. Riekkuminen meni niin pitkälle, että Luka sai etutassujen polkuanturat rikki liiasta juoksemisesta sepelillä. Se ei tietty haitannut menoa millään tavalla. Mökillä pojat on yleensä muutenkin aktiivisempia, mesoaminen alkaa heti, kun joku näyttää heräämisen merkkejä. Lauantaina Luka oli heti puoli kahdeksan aikaan vaatimassa toimintaa, turha yrittääkkään tehdä rauhassa aamutoimia kun hullu piski tekee omatoimisia tottisliikkeitä saadakseen äksöniä aikaan. Mökillä pojilla on omat vinkulelut käytössään, ne ovat loistava keino saada intoa pursuavat koirat pois jaloista. Senkun heittää lelun pihalle niin alkaa ralli ympäri tonttia.

Alla kuva-aineistoa uskomattoman kestävästä I squek bones vinkulelusta (näkyy kuvan keskellä kun tarkasti katsoo)














Lobo raukka on potenut tulehtunutta silmäänsä viime tiistaista lähtien. Lobo sai voimakkaan silmätulehduksen aivan yhtäkkiä, koko silmä oli kauttaaltaan tulehtunut. Nyt kun turvotus on laskenut, näkyy silmäluomessa selvä arpi. Luultavasti siis Lobon silmään on osunut jotain, toisena syyllisenä epäilen punkkia. Nyt Lobon silmä on paljon parempi, täytyy vielä käydä silmänpaine tarkistuttamassa  loppuviikosta eläinlääkärissä. Lobon juhannus meni siis auringonvaloa vältellessä, sillä toinen lääkkeistä, jota silmään laitettiin laajensi pupillin valtavaksi.

Toipilas
Kun kotiuduttiin sunnuntai iltana mökiltä Lobo käyttäytyi levottomasti ja vikisi vähän väliä. Yleensä pojilla veto täysin pois mökkeilyn jäljiltä, joten luulin Lobolla olevan vatsa sekaisin tms. Ylimääräinen lenkki sitten paljasti, ettei Lobo todellakaan löysästä mahasta kärsinyt vaan syyksi paljastui pakottava tarve päästä tarkastamaan reviiri. -Olihan kulman kingi ollut poissa kuvioista perätä kolme päivää. Sama meno jatkui vielä seuraavana päivänä. Nyt on ilmeisesti reviiri varmistettu, koska vikinä on loppunut.

Ei kommentteja: