tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kuvia treeneistä

Kerrankin sattui olemaan kamera treeneissä mukana, niin sain kuvia poikien seuraamisesta. Jennille suuri kiitos kuvista=)















Tässä siis Lobon näyte seuraamisesta, hieman näkyy edistävän alakuvassa. Lobon tapauksessa parempi, että intoa on hieman liikaa. Namit ja vinkulelu ovat Lobolle paras kannustin seuraamisliikkeissä. Viimeaikoina Lobolla on ollut aivan mahtava ote tottisteluun, aikaisemmin Lobo on tottistellut aika rauhallisella asenteella.

Reilu viikko sitten kävin Luukin PK-kentällä harjoittelemassa estehyppyä. Olen edelleen sitä mieltä, että este on aivan liian korkea pienikokoisemmille PK-roduille. Hyppyytin Loboa täysikorkuisella esteellä ja raukka tuli 2 kertaa selälleen ylityksen päätteeksi. Lauantaina sitten oli EPK:n treenit Talissa ja keskityin Lobon hyppytekniikan parantamiseen matalammalla esteellä .Lisäksi harjoiteltiin hallittua alastuloa jyrkältä A-esteeltä. Koiran fysiikka on kovilla kisaesteillä, joten niitä ei viitsi kovin usein tehdä.
















 Ja sitten Lukan seuraamista ja perusasento. Ohjaajalla saisi olla katse tiukemmin eteenpäin suunnattu :) Luka pitää aika kivasti paikkansa. Käännöksissä on väljyyttä, mutta se korjaantuu nopeasti, kunhan muistaisin vaatia parempaa takaosan käyttöä. Luka kyllä osaa takaosan käytön, mutten ole tarpeeksi säännönmukaisesti jaksanut sitä pyytää. Laiska mikä laiska, ohjaajan täytyy ottaa itseään niskasta kiinni.Talin hyppytreeneissä Luka hyppi ja pomppi A-esteillä miten sattui. Ihan sama minkä jyrkkyysasteen A oli edessä, alas tultiin mistä sattui. Esteiden hallintaa siis myös Lukalle.

Lopuksi kuva vielä kaveruksista treenien päätteeksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea blogi :)

T: STINA

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo yhteiskuva!

T. Jenni